webshop - webshop laten maken

Webshop laten maken?

Wilt u uw diensten of producten online aanbieden en tegelijkertijd ook afrekenen? Dan is een webshop voor u wellicht de oplossing. De ervaring van EyeHan gaat terug naar een van de eerste webshop toepassingen van Nederland. Hierbij was de opdracht: "We hebben de volgende producten, deze moeten op onze website geplaatst worden, vervolgens moet de (potentiële) klant het product kunnen selecteren, afrekenen en binnen enkele dagen thuisgestuurd krijgen." Op dit moment is het de normaalste zaak van de wereld, maar eind jaren '90 was dat nog niet het geval. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden om uw producten en/of diensten online aan te bieden. De mensen van EyeHan kunnen u met vele van deze mogelijkheden zowel informeren, als adviseren en samen met u de beste oplossingen kiezen.

Content Management Systemen (CMS)

Niet om het u moeilijker te maken, maar er zijn tal van mogelijkheden om een webwinkel of webshop te starten. Wellicht komende de termen Magento, OsCommerce, Zen Cart of Virtuemart u dan ook bekend voor. Is dat niet het geval? Even een korte uitleg, dit zijn allen Open Source systemen om een webshop te kunnen bouwen. “Elk voordeel heb zijn nadeel”, zo ook deze systemen… Welk systeem past dan het beste bij uw webshop? Dat is een belangrijke vraag die wij voor u kunnen beantwoorden.

EyeHan heeft geruime kennis en ervaring van onder andere de systemen Magento, OsCommerce, Zen Cart en Virtuemart en kunnen u op basis van uw wensen en behoeften een passend aanbod doen.

Wilt u vrijblijvend eens met ons brainstormen om een krachtige webshop te lanceren, met een passend webdesign? Neem dan contact met ons op om een afspraak te plannen. U kunt ons bellen op 0578-660001 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk op onze projectenpagina, wat wij voor andere klanten reeds hebben mogen betekenen.

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio's:

Apeldoorn, Beekbergen, Deventer, Eerbeek, Elspeet, Epe, Harderwijk, Heerde, Loenen, Nijkerk, Nunspeet, 't Harde, Vaassen, Zwolle