webdesign - website laten maken

Webdesign, webontwikkeling of simpel weg Het laten maken van een website!

Het webdesign van uw website is vanzelfsprekend heel belangrijk. Het is uw visitekaartje, uithangbord en veel meer... Uit onderzoek blijkt dat de bezoeker van een website in enkele seconden bepaalt of het de moeite waard is om langer op de website en/of webshop te blijven. De kracht van EyeHan is om met het webdesign de website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van uw organisatie. Tijdens het bezoek aan uw website of webshop dient er een goed beeld gecreëerd te worden van uw aanbod of werkzaamheden van uw organisatie. Indien het webdesign al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van uw bedrijf?

Website ontwikkeling

Met website ontwikkeling (webontwikkeling) wordt het proces van het maken van een website, webshop, of andere internetgerelateerde toepassingen bedoeld. De mensen van EyeHan houden tijdens dit proces rekening met uw bedrijfsprocessen en denken graag strategisch met u mee bij de ontwikkeling van uw website. Hierdoor wordt, in combinatie met het ontwerp/webdesign, uw website uiterst gebruiks- en zoekmachinevriendelijk, welke u na oplevering volledig zelf kunt beheren. Gebruiksvriendelijk zal de website voor zowel uw bezoekers, als voor u zijn.

Eenvoud

Op een eenvoudige manier kunt u zelf uw teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen. Bij de ontwikkeling van uw website of webshop houden de mensen van EyeHan ook rekening met de webstandaarden en de verschillende webbrowsers die gebruikt worden en zal bij oplevering uw website "Google Optimaal (SEO)" zijn.

Voor elk budget is het bij ons mogelijk een unieke en vooral zeer professionele website of webshop te laten ontwikkelen. Belangrijk voor u te weten is dat wij op geen enkele wijze gebruikmaken van kant en klare templates, maar elk ontwerp zelf produceren en zo een unieke website of webshop voor u realiseren.

Bekijk op onze projecten pagina, wat wij voor andere klanten reeds hebben mogen betekenen. Geïnteresseerd in onze diensten? Bel 0578-660001 of laat hier uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk en binnen 24 uur contact met u opnemen.

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio's:

Apeldoorn, Beekbergen, Deventer, Eerbeek, Elspeet, Epe, Harderwijk, Heerde, Loenen, Nijkerk, Nunspeet, 't Harde, Vaassen, Zwolle