Oplossingen - online oplossingen

Alles onder één dak

Op het gebied van online en het internet biedt EyeHan u zoveel mogelijk gemak. Gemak in oplossingen, denk hierbij aan de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl met een krachtig logo, restyle van uw huidige website of de ontwikkeling van een nieuwe corporate website of webshop. Naast deze core oplossingen biedt EyeHan ook domeinnaam registratie en webhosting aan, net als support, onderhoud en volledig beheer van uw website. Dit, vooral om het u gemakkelijk te maken, zodat u bezig kunt zijn met waar u goed in bent.

Op deze manier is EyeHan continu bezig het fullservice internetbureau van deze regio te zijn. Hiermee weten wij ons dagelijks te onderscheiden van onze zogenaamde concurrenten. ALLES ONDER ÉÉN DAK met oplossingen voor al uw internet vragen.

One stop shopping (wordt het ook wel genoemd)

Een volledige portefeuille dus van diensten onder eenzelfde vlag (“One Stop Shopping”). Die omvat de volledige keten van diensten met toegevoegde waarde op het vlak van het internet. De fullservice formule van EyeHan sluit zich hier dan ook volledig bij aan. Of het nou gaat om starters of de uit het jasje groeiende MKB-er, wij staan er voor.

Bent u nou ook zo nieuwsgierig naar wat wij u kunnen bieden? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op, dit kan op diverse manieren. Een beller is echter wel sneller 0578-660001. Wilt u dat wij u terugbellen?